Karaoke

KARAOKE TIL DIN FEST

Karaoke anlæg digitalt "gør det selv" (nul pladeskift) med 1000 sange lejepris kun 1.800,-

 

Karaoke skaber den fede fest

Med Karaoke derhjemme rykker koncerten hjem til dig

Når du lejer et karaoke anlæg har du virkelig lagt op til sjov og ballade. Det er jo langt federe at kunne være med i musikken end at stå som sild i en tønde og høre en anden spille. På den her måde løfter stemningen sig langt højere og adrenalinen kører, inden man selv skal op og synge sin yndlingssang. Det er både et godt grin og fed musik når du vælger at leje et karaokeanlæg og det er muligheden for at dine gæster kan deltage aktivt i underholdningen. Det er sådan noget der gør din fest til en fest man ikke lige glemmer med det samme. Når du har karaoke derhjemme rykker koncerten hjem til dig og gør festen endnu federe og sjovere.

Lej et karaokeanlæg og udlejning af karaokeanlæg

Få karaoke fra Bastholm og vid tingene er i orden

Ken Bastholm lever hovedsaligt af at folk fortæller fra mund til mund, om hvordan han har været med til at gøre netop deres fest til den bedste i mands minde. Derfor er det vigtig for Bastholm at tingene er i orden når han lejer ud. Derfor er rygtet gået fra Vestbjerg, hvor Ken er fra, til både Århus og Ålborg, at her er der en festabe man kan regne med. Selvfølgelig har Bastholm også en hjemmeside hvor du kan tjekke ud hvad der er af muligheder og hvordan prisen cirka er. Cirka, fordi du naturligvis sparer på transport etc., på hver enkelt del når du tager den fulde pakke. Karaoke er noget der kan få stemningen til at eksplodere til din fest og folk synes det er helt vildt fedt og grænseoverskridende, at de selv kan deltage i underholdningen under festen.

Karaoke er bare mega sjovt at have med til festen

Karaoke er det der gør din fest til noget man ikke glemmer lige med det samme. Det er utrolig sjov selv at deltage i underholdningen og det er noget der kan få festen til bare at fortsætte og fortsætte. Du kan vælge den fulde pakke, med Karaokeanlæg, Slush ice maskine (hvor du selvfølgelig kan tilføje din egen sprut), Jukebox og træstammer til at slå søm i, og skabe en total fed oplevelse for dine gæster. Du kan også leje en softicemaskine eller et fadølsanlæg. Det er bare at gribe knoglen og give Ken et ring, så fortæller han dig hvor billigt det kan blive at gøre din fest til den fedeste fest i mands minde.

Følg os på facebook

Bastholms Jukebox Udlejning

9270 Klarup Telefon 98 26 56 66

ONLINE BOOKING HER :

Sms 27 26 56 66

Email: Bastholm@bju.dk